Ominaisuudet

Aavun toiminnan ydin on tehdä toistuvaisveloitteisen liiketoiminnan pyörittämisestä, kasvattamisesta ja hallinnoimisesta vaivatonta ja saumatonta. Näin voit itse keskittyä siihen, mikä on itse liiketoimintasi kannalta tärkeintä.

Hallinnoi ja myy palvelutuotteita

Jokaisella yrityksellä on ainutlaatuisia palvelutuotteita ja jokainen asiakassegmentti on erilainen. On tärkeää tarjota räätälöityjä palvelupaketteja erilaisilla hinnoittelumalleilla. Aavulla voit helposti luoda erilaisia palvelu- ja hinnoittelumalleja eri asiakassegmenteille. Tehosta myyntiäsi tarjoamalla erilaisia palvelutasoja ja lisäpalveluita!

 • Räätälöity tuoteluettelo ja -rakenne
  Aavu mahdollistaa juuri sinulle sopivan tuotevalikoiman ja -rakenteen. Voit luoda yksittäisiä tuotteita, tuotepaketteja sekä lisäpalveluita.

 • Joustavat hinnoitteluvaihtoehdot
  Voit rakentaa kullekin tuotteelle juuri haluamasi hinnoittelumallin, joka voi olla esimerkiksi lineaarinen, volyymiperusteinen tai se voi sisältää esimerkiksi ilmaisen kokeilujakson. Sinulla on vapaus hinnoitella palvelusi haluamallasi tavalla.

 • Alennukset ja kampanjat
  Luo alennuksia ja kampanjoita, jotka ovat voimassa valitsemillesi tuotteille, toimipaikoille, sopimusmalleille jne. Voit myös jakaa alennuskoodeja, joita käytetään verkkokaupassasi.

 • Varastonhallinta
  Aavun avulla voit hallita yksittäisiä varastotuotteita. Tämä mahdollistaa yksittäisten tuotteiden seurannan, mikä on erityisen tarpeellista leasing-liiketoiminnassa.

Automatisoi laskutus

Automatisoitu laskutusprosessi on tehokkaamman liiketoiminnan avain!

 • Laskutuskumppanuus
  Laskutus prosessina sitoo yleensä paljon resursseja yrityksessä, jos se tehdään manuaalisesti. Aavulla on olemassa oleva integraatio laskutuskumppanille, joka huolehtii puolestasi laskutuksen, maksuvalvonnan sekä siihen liittyvän asiakaspalvelun. Näin voit keskittyä olennaiseen.

 • Korttimaksut
  Kortilla maksaminen on nykyään suosituin kuluttajamaksamisen muoto ja erityisesti käytetty tilauspohjaisessa liiketoiminnassa. Automaattinen korttimaksu nopeuttaa palveluntarjoajan kassavirtaa! Aavu mahdollistaa korttimaksamisen muiden maksutapojen ohella.

Tarjoa erinomainen asiakaskokemus

Ensiluokkainen asiakaskokemus on keskeisessä asemassa, kun rakennetaan menestyvää subscription-liiketoimintaa.

 • Itsepalveluportaali
  Tutkimukset osoittavat, että kun asiakas voi itse hallita sopimustaan ja asiakkuuttaan, asiakaskokemus paranee. Tämä vapauttaa myös asiakaspalvelun resursseja. Itsepalveluportaalissa asiakas voi itse hallita maksutapojaan, joka voi madaltaa kynnystä kaupan tekemiseen.

 • Asiakaspalveluprosessi
  Laskutuskumppanimme on aina koulutettu asiakkaan ja tuotteen tarpeisiin. Asiakaspalvelu voidaan järjestää niin, että asiakkaalla on vain yksi puhelinnumero, jonka kautta hän saa kaiken tarvitsemansa palvelun.

 • Asiakkuudenhallinta
  Aavu tarjoaa 360 asteen näkymän asiakkaastasi. Näin voit palvella asiakasta yksilöllisemmin ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Digitalisoi ja automatisoi prosesseja

Eroon Exceleistä! Manuaalinen paperityö ja resurssien käyttäminen toistuviin tehtäviin voi viedä aikaa ydintoiminnoiltasi. Aavu mahdollistaa liiketoimintaprosessiesi automatisoinnin, jotta sinulla on aikaa keskittyä olennaiseen!

 • Verkkomyynti
  Verkkomyynti mahdollistaa tilaussopimuksen luomisen ajasta ja paikasta riippumatta, mikä antaa asiakkaalle vapauden suorittaa ostoprosessinsa loppuun omilla ehdoillaan.

 • Digitaalinen sopimustenhallinta
  Aavun alustalla kaikki tehdään sähköisesti. Kaikki liiketoiminta-asiakirjat arkistoidaan sähköisesti lainsäädännön vaatimukset huomioiden.

 • Sähköinen allekirjoitus
  Sinun ei enää tarvitse tulostaa ja allekirjoittaa sopimusta manuaalisesti! Aavulla allekirjoitus hoituu sähköisesti asiakkaan vahvan tunnistautumisen avulla.

 • Markkinoinnin automaatio
  Markkinoinnin automaation avulla voidaan tehostaa myynnin ja markkinoinnin prosesseja, sekä lisätä uusasiakashankinnan konversiota ja asiakaspysyvyyttä.

 • Prosessien automatisointi
  Koska ihmisen muisti ei riitä palvelemaan täysin kaikkia muistamisen arvoisia asioita, Aavun prosessiautomaatio muistuttaa käyttäjiä aina oikeista asioista, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Skaalautuvuus

Skaalautuvuus on ratkaiseva tekijä jokaiselle yritykselle tai organisaatiolle, joka haluaa kasvaa ja laajentaa toimintaansa. Sillä tarkoitetaan järjestelmän, ohjelmiston tai alustan kykyä käsitellä lisääntynyttä työmäärää sekä sopeutua muuttuviin vaatimuksiin suorituskyvystä tai käyttäjäkokemuksesta tinkimättä. Aavu tarjoaa skaalautuvuusominaisuuksia sekä yksityisille yrittäjille että suurille organisaatioille, joissa on satoja työntekijöitä.

 • Käyttäjienhallinta
  Aavu tukee sekä yksityisyrittäjiä että satojen työntekijöiden organisaatiorakennetta. Käyttäjähallinta käyttöoikeuksineen voidaan rakentaa täsmälleen kyseisen organisaation rakenteen mukaan.

 • Jakelukanava
  Suurissa organisaatioissa Aavu toimii jakelukanavana eteenpäin tuotteiden, hinnastojen ja alennusten osalta. Kunkin tuotteen kohdalla voidaan erikseen valita esimerkiksi, mikä tuote ja hinnasto on voimassa missäkin toimipisteessä.

Raportointi

Liiketoiminnan johtaminen tarvitsee tuekseen tietoa. Tilauspohjainen liiketoiminta vaatii omat mittarinsa, jotta tietoa saadaan oikeista asioista. Aavun raportointityökalut mahdollistavat aidosti dataan perustuvan liiketoiminnan toistuvaisveloitteisella maksulla.

 • Dashboardit
  Aavulla on raportointityökalu, joista näet kaikki tilausliiketoimintasi tärkeimmät mittarit. Mittareita on helppo vertailla ajallisesti, valittujen ajanjaksojen tai jopa eri liiketoimintayksiköiden välillä.

 • Myyntireskontra
  Kirjanpidolla on omat tarpeensa ja myös ne on otettu huomioon Aavussa. Voit milloin tahansa ladata kirjanpitotarpeidesi edellyttämän raportin laskutuksesta ja maksuista.
Lue lisää Aavun hyödyistä