AavuBlogi

Kaksi kuukautta Aavulla – Miten menee, Juuso?

Juuso Suominen kertoo blogissa, miten ensimmäiset kuukaudet Aavun johdossa ovat sujuneet.

A blond man sitting on a couch in front of a window.
21.00

Nyt on kulunut noin kaksi kuukautta siitä, kun uusi operatiivinen johtajamme Juuso Suominen aloitti Aavulla! Juuso on ottanut haltuun jo isoja kokonaisuuksia ja seuraavan vuoden aikana onkin isona tavoitteena muun muassa parantaa Aavun asiakaskokemusta ja -palvelua, sekä kehittää tuotteesta entistäkin parempi.

“Asiakaspito ja asiakasuskollisuus ovat jotakin, mihin kaikki yritykset pyrkivät. Myös palvelullistaminen, eli karkeasti sanottuna kokonaisuuksien myyminen kuukausihintaan, ilman hyödykkeen omistamista, on kasvava trendi. Näihin hommiin Aavu sopii kuin nenä päähän. Eikä mikä tahansa nenä, vaan se Petterin punainen nenä, joka näyttää tietä tulevaisuuteen!”

Henkilökohtaisia tavoitteita Juusolla on paljon: aina henkisestä kasvusta ammattitaidon kehittämiseen. Omia henkisiä oivalluksia voi myös helposti hyödyntää työelämässä. Hommat Aavulla ovat lähteneet käyntiin nopealla tahdilla, joten paljon on joutunut oppimaan lyhyessä ajassa.

“Toimivan ohjelmistotuotteen luominen vaatii käsittämättömän määrän toimivia yksityiskohtia. Ohjelmistot ovat niin tiivis osa arkeamme, ettei niitä edes usein mielletä mitenkään rakennetuiksi tai luoduiksi. Samasta syystä niiden on toimittava aukottomasti. Ja sehän tässä lajissa on hienoa.”

Aavulla parasta on ollut työkaverit sekä tietysti itse Aavu tuotteena.

“Parasta on ollut se, kun voi sanoa melkein kuulevansa järjen juoksusta syntyvän kohinan. Usein ne ovat teknistä osaamista vaativia tilanteita, joiden yhteydessä saa todeta itselleen, että vaikka harjoittelisin tuota asiaa 5 vuotta joka päivä 8 tuntia, en luultavasti siitäkään huolimatta osaisi sitä yhtä hyvin kuin tuo toinen. Siitä tulee tietyllä tapaa sellainen älyturvallinen fiilis – tietää, että haasteisiin löytyy aina ratkaisu.”

Lisäksi tietysti se, että saa edustaa aidosti hyvää ja toimivaa ohjelmistotuotetta, jolle on selvää kysyntää, ja joka auttaa asiakkaitamme monipuolistamaan liiketoimintaansa.”

Paljon on vielä tehtävää, nähtävää ja opittavaa. Aavu jatkaa kasvumatkaansa Juuson johdolla, pysykää kuulolla!