Rakennettu uusimmalla teknologialla

Aavu on alusta, jolla voit hallita liiketoimintaasi helposti ja turvallisesti. Se integroituu muihin käyttämiisi ohjelmistoihin ja on käytettävissä missä tahansa – milloin tahansa.

“Aavu on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa, loppukäyttäjät keskiössä”

Henrik Juvonen, CTO

Teknologia

Aavu on SaaS-tuote (Software as a Service), mikä tarkoittaa, että se on aina asiakkaidemme käytettävissä ajasta, paikasta tai laitteesta riippumatta.

Laite- ja selainvaatimukset

Aavua voi käyttää saumattomasti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Se on yhteensopiva kaikkien yleisimpien selainten kanssa eikä vaadi lisälaajennusten asentamista.

Yhteensopivuus

Aavu on kehitetty tukemaan integrointia muihin järjestelmiin. Monipuolinen ja skaalautuva REST API -rajapintamme mahdollistaa saumattoman ja reaaliaikaisen yhteyden Aavun ja muiden yrityksen käyttämien järjestelmien välillä.

Turvallisuus

Aavun tietoturvaratkaisut (kirjautuminen, käyttäjähallinnan tietoturva, asiakastunnistus, salaus ja sopimusten hallinta) täyttävät lakisääteiset vaatimukset. Kaikki Aavuun arkistoidut aineistot sijaitsevat EU:n alueella Googlen palvelimilla ja ovat GDPR-vaatimusten mukaisia.