Hyödyt

Koe alustamme tuoma helppous, tehokkuus ja vertaansa vailla oleva asiakastyytyväisyys. Viedään yhdessä yrityksesi kohti korkeuksia!

Kaikki tarvitsemasi yhdessä paketissa

Tarjoamme kattavan ratkaisun, jossa yhdistyvät kaikki olennaiset ominaisuudet ja toiminnot, joita menestyksekkään tilausliiketoiminnan pyörittäminen edellyttää. Alustamme kattaa kaiken tilausten hallinnasta ja laskutuksesta analytiikkaan ja raportointiin.

→  Ei enää useita työkaluja

Virtaviivaista toimintoja

Automatisoi aikaa vievät tehtävät, vähennä manuaalista työtä ja vapauta arvokkaita resursseja. Anna älykkäiden automaatio-ominaisuuksien virtaviivaistaa tekemistä, jolloin tiimisi voi keskittyä strategisiin kasvutavoitteisiin ja parantaa liiketoimintasi yleistä tehokkuutta.

→ Vähennä ja automatisoi manuaalista työtä

Paranna asiakaskokemusta

Aavu tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja intuitiivisen navigoinnin itsepalveluportaalissa, jotta asiakkaasi saavat saumattoman kokemuksen alusta loppuun. Yksinkertaistamalla tilausprosessia ja tarjoamalla joustavia vaihtoehtoja annamme asiakkaillesi mahdollisuuden muokata tilauksiaan, mikä edistää omistajuuden ja tyytyväisyyden tunnetta.

→ Helppokäyttöinen itsepalveluportaali

Henkilökohtainen tuki

Uskomme vahvojen asiakassuhteiden rakentamiseen. Siksi tarjoamme henkilökohtaista tukea, jolloin voimme vastata mahdollisiin kyselyihin tai huolenaiheisiin. Asiantuntijoista koostuva tiimimme on valmis auttamaan sinua kaikissa vaiheissa ja varmistamaan, että tilausliiketoimintasi kukoistaa.

→ Et ole yksin!

Yrityksellesi sopiva konfiguroitavuus

Tiedostamme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja että liiketoiminnallasi voi olla erityisvaatimuksia. Alustamme on hyvin konfiguroitavissa, joten voit räätälöidä järjestelmän vastaamaan työ- ja liiketoimintaprosessejasi. Hinnoittelusuunnitelmista ja tilausportaista kampanjoihin sekä laskutusjaksoihin - alustamme mukautuu tarpeisiisi ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta.

→ Aavu vastaa tarpeisiisi!

Vapauta datan voima

Aavu tarjoaa kattavat analyysi- ja raportointiominaisuudet, jotka antavat arvokasta tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä, tilaustrendeistä ja tuloennusteista. Hyödynnä tätä dataan perustuvaa lähestymistapaa, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, optimoida tarjontaasi ja avata uusia kasvumahdollisuuksia.

→ Parempaa liiketoimintaa datan avulla!